Enllaços

Foment Mataroní
Entitat sense ànim de lucre i al servei de la cultura a la ciutat de Mataró, el Foment Mataroní és un centre cultural centenari que programa cursos de tot tipus i promou una programació estable de música clàssica, sarsueles, cant coral, exposicions i cinema. En aquest àmbit, ha subscrit un acord de col·laboració amb la Direcció de Cultura per programar mensualment cinema en versió original.
www.matarofoment.org/

Barcelona Catalunya Film Commission
Barcelona-Catalunya Film Commission és un servei públic fruit d'un conveni entre l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que està a la disposició del sector audiovisual amb la voluntat d'ajudar en la coordinació i realització de filmacions a la ciutat de Barcelona i, en general, a tot Catalunya.
www.bcncatfilmcommission.com

Hotel Elèctric
És un allotjament virtual per a iniciatives de promoció i difusió de la cultura cinematogràfica. Organitzadors del Mercat del Film, fan projeccions, cinefòrums i cursos.
www.hotelelectric.blogspot.com.es

Filmat
La proposta de l'Associació Cultural Filmat consisteix en promoure un apropament entre cinema i espectador. En les seves programacions, procuren acompanyar les pel·lícules de xerrades introductòries i divulgatives en un ambient distès.
www.filmat.net

Escena O
Productora jove de curts independents.
www.facebook.com/escena0
www.youtube.com/user/escena0

Grup de cinema Fata Morgana
Grup de cinema mataroní fundat l'any 1988.
http://www.youtube.com/user/FataMorganaCine

Aquí hi trobareu alguns enllaços relacionats amb el món del cinema.
Si voleu suggerir-nos un nou enllaç feu-ho a través de l'adreça cultura@culturamataro.cat