Aula de Teatre

L'Aula de Teatre és una escola d'ensenyaments teatrals amb gairebé trenta anys d'història que s'engloba dins del projecte formatiu d'arts escèniques de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró.

A l’Aula de Teatre es fomenta l’aprenentatge, la difusió i la creació en matèria d’arts escèniques. Els cursos estan pensats per treballar tots els aspectes que formen part de l’acció teatral (expressivitat, moviment, dicció, interpretació, improvisació) i per acollir diferents col·lectius de gent amb interès en el món del teatre (gent gran, joves, futurs actors i actrius professionals...).

Així, hi ha cursos teatrals anuals infantils i juvenils, per a adults, cursos de dansa i cursos especialitzats. L’oferta s’amplia amb els Monogràfics d’estiu que varien anualment.

L’Aula de Teatre té una vocació que va més enllà de l’àmbit formatiu; està implicada en projectes d’arts escèniques de la ciutat, treballa amb col·lectius i actua com a motor i dinamitzador de projectes culturals.

L’Aula de Teatre forma part del programa de L’escola de l’espectador que integra el conjunt d’activitats de formació en arts escèniques que promou la Direcció de Cultura.

L’Aula de teatre compta amb tres espais d’assaig destinats a la docència, la formació i a la creació i una biblioteca amb material de caràcter teatral.

Podeu trobar tota la informació de l’Aula de Teatre aquí

Aula de Teatre
c. de Juan Meléndez Valdés, 2
08302 Mataró
tel. 937 570 873
aulateatre@ajmataro.cat

Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres, de 18 a 21 h

Estiu: tancat del 20 de juliol al 31 d’agost.