Can Serra Història de la Ciutat. Museu de Mataró

La seu del Museu de Mataró està ubicada a l’edifici de Can Serra,  casa pairal de Jeroni Serra Arnau, primer síndic de la vila a Corts, bastida el 1565. L’exposició permanent presenta de forma sintètica, dos dels eixos temàtics del programa expositiu relacionats amb la història de Mataró:
L’exposició Iluro, ciutat romana, ofereix una aproximació al Mataró d’època romana que les excavacions dels darrers anys han permès conèixer molt millor.
L’exposició Mataró, ciutat mediterrània fa un recorregut per la història de la ciutat des dels temps medievals i moderns fins a l’actualitat.
Al mateix temps, Can Serra ofereix una programació estable d’exposicions temporals sobre temes locals vinculats amb l’arqueologia, l’art, la història, l’etnologia, la ciència i tècnica i les ciències naturals.
La institució està integrada als circuits de producció d’exposicions itinerants relacionats amb les temàtiques que li són pròpies i manté programes de col·laboració i intercanvi amb altres museus, institucions i entitats per difondre les col·leccions més enllà de l’àmbit local.

Visita guiada a Can Serra. Museu de Mataró, cada primer dissabte de mes a les 18 h
Activitats familiars cada primer diumenge de mes a les 12 h (del 15 de juny al 15 de setembre a les 18 h)

 

Facebook Museu de Mataró

Podeu trobar tota la informació de Can Serra aquí.

Can Serra. Museu de Mataró
El Carreró, 17
08301 Mataró
tel. 937 582 401
museum@ajmataro.cat  

Horari:
De a dimarts a divendres de 17 a 20 h. Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius d'11 a 14 h. Tancat els dies 1 i 6 de gener, Divendres Sant, 1 de maig, 24 de juny, 27 de juliol, 15 d’agost, 11 de setembre, 25 i 26 de desembre.