Teatre Monumental

Romuald Gallofre ©

El Teatre Monumental té, al llarg de l'any, una programació estable de teatre i dansa; una programació estable d'espectacles dirigits al públic infantil, fruit d'un conveni amb La Xarxa. Fundació d'espectacle infantil i juvenil de Catalunya; un cicle de concerts familiars i una programació estable adreçada als centres educatius, fruit de la col·laboració amb la Diputació de Barcelona. El resultat d’alguns projectes educatius es mostren al Teatre Monumental; així doncs projectes com la Mostra de Teatre Juvenil, Cantània o Tots Dansen tenen en el teatre un espai per tal que els joves realitzin les seves primeres actuacions en públic.
El teatre també es cedeix a entitats i col·lectius i es lloga a empreses per a què duguin a terme les seves actuacions.
El teatre té un aforament de 780 localitats: 548 a la platea i 232 a l’amfiteatre. La compra d’entrades per als espectacles es pot fer a través de www.entradesculturamataro.cat , a les oficines de la direcció de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h) o a la taquilla del mateix teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció.
 
Amics del Teatre Monumental
Des de principis de l’any 2008 ha entrat en funcionament els Amics del Teatre Monumental, un grup d’aficionats al teatre que es reuneix periòdicament per intercanviar opinions sobre el panorama escènic, i que amb el suport de la Direcció de Cultura organitza diverses activitats relacionades amb les arts escèniques com ara sortides, recorreguts poètics o xerrades.
Si vols formar-ne part o demanar informació, escriu un correu electrònic a cultura@ajmataro.cat
 
Podeu trobar tota la informació de la programació del Teatre Monumental aquí.

Teatre Monumental
La Riera, 169
08302 Mataró
tel. 937 985 460
fax: 93 758 23 62
teatremonumental@ajmataro.cat  

Venda d’entrades:
Oficines de Cultura
c. de Sant Josep, 9
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h. També a través del web www.entradesculturamataro.cat,
i a la taquilla del mateix teatre des d’un hora abans de l’espectacle.