Enllaços

Casa de la Música Popular
La Casa de la Música Popular és, en essència, un conjunt d’activitats, programes i accions per a dinamitzar la música popular, entenent per música popular aquella que crea, evoluciona i escolta la gent, que pertany al sentiment del poble amb independència del seu estil, comercialitat, o grau d’arrelament a la tradició.
http://www.casadelamusica.cat/ca/mataro

Foment Mataroní
El Foment Mataroní és un entitat centenària que es dedica a la programació de cicles musicals on es fa una programació estable de concerts: simfònics, de cambra, sarsuela, cobla, banda, òpera i cant coral.
http://www.matarofoment.org

Agrupació Musical del Maresme
L’agrupació Musical del Maresme és una entitat formada per més d’una trentena de músics amateurs i professionals que posa la banda sonora a molts dels actes festius de la ciutat i la comarca, amb una especial participació durant la Festa Major de les Santes. Compta amb la col·laboració de diverses escoles de música de la ciutat, amb un projecte que té com a objectiu apropar la música de banda als més petits. Un dels seus nous projectes és el disseny de concerts de banda destinats al públic familiar.
http://www.labanda.cat

Big Band Jazz Maresme
L’Associació Jazz Maresme a través de la seva Big Band vol acostar la música en general i el jazz en particular a Mataró i a la comarca del Maresme i dinamitzar-ne aquesta part cultural i musical. La Big BandJazz Maresme està formada per músics professionals.
http://www.jazzmaresme.com

Escola Municipal de Música
http://emmmataro.wordpress.com

Aquí hi trobareu alguns enllaços relacionats amb el món de la música.
Si voleu suggerir-nos un nou enllaç feu-ho a través de l'adreça cultura@culturamataro.cat