La programació estable de música

La Casa de la Música
La Casa de la Música Popular és, en essència un conjunt d’activitats, programes i accions per a dinamitzar la música popular. És també un model de relació entre l’ens públic i el privat; un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i Visualsonora.

drac  

La Setmana de Música Antiga
La Setmana de la Música Antiga compta amb més de trenta edicions i té com que a objectiu donar a conèixer la música del barroc a través de concerts i formació complementària. Amb la Setmana de Música Antiga apropem el públic als repertoris musicals del barroc en els espais mataronins més adequats i possibles. Normalment té lloc el mes de novembre, podeu consultar la programació a l'agenda cultural.

drac  

El Festival Internacional d'Orgue
L'orgue de la Basílica de Santa Maria de Mataró, obrat per l'orguener Gaietà Estadella, va ser inaugurat el 25 de juliol de 1927 i és l'únic de tot Catalunya que es pot visitar per dins. Per potenciar-ne el seu coneixement organitzem el Festival Internacional d'Orgue amb la celebració de concerts, tallers, audicions i visites guiades. El Festival s'organitza amb la complicitat de la Basílica de Santa Maria i amb l'organista mataroní de renom internacional Raúl Prieto.
www.fiorgue.com

drac Pere Masramon ©

Tast de Jazz
L’agost a Mataró és temps de jazz. Formacions destacades, tant del panorama nacional com internacional, arriben a la capital maresmenca per amenitzar les vesprades a ritme de bona música. El Tast de Jazz va néixer l’any 2012 a la Vil·la Romana de Torre Llauder. Des del 2018, el festival s’ha traslladat al Pati del Cafè Nou. És un projecte de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró amb la col·laboració de l’Associació Jazz Maresme i Fabrés Produccions.

La música clàssica
De la mà del Foment Mataroní, la programació estable de música clàssica inclou òperes, sarsueles, concerts de cambra, etc. La programació es pot consultar a l'agenda i a través de
www.matarofoment.org

Direcció de Cultura
c. de Sant Josep, 9
08302 Mataró
tel. 937 582 361
cultura@ajmataro.cat

Horari d’atenció al públic i venda d’entrades:
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h;
de dimecres a divendres,
de 18 a 20 h