Projectes educatius

cantaania

Cantània   
Cantània és un projecte en col·laboració amb l’Auditori de Barcelona que es realitza a Mataró des de fa més de deu anys. És una experiència musical que es duu a terme a  amb l’objectiu de treballar una cantata escrita per un escriptor de renom, musicada i dirigida per professionals del món de la música amb els alumnes de cinquè de primària. El projecte comença amb l’encàrrec d’un text i una música a un compositor i a un lletrista. Cada any són diferents i fan la creació especialment per aquesta activitat que s’ha convertit en un projecte on participen gairebé 40.000 alumnes de Catalunya, Parla, Saragossa, Sevilla i Valladolid i d’Alemanya a les ciutats de Bremenn i a Mainz.

Concerts familiars
Sortim en família és un projecte que aglutina l’oferta de públic familiar que existeix a Mataró, tant en l’àmbit públic com privat. S’ha dissenyat una programació conjunta amb la voluntat d’ampliar el ventall d’ofertes existents a la ciutat.
Dins d’aquest projecte programem concerts adreçats al públic familiar que es duen a terme al Teatre Monumental.
El projecte es realitza en col·laboració amb el Grup Xarxa Mataró, Circulant: circ en moviment i Binixiflat Titelles.

Musiquetes. Canten els més xics
Musiquetes, canten els més xics és una iniciativa de la Casa de la Música Popular que compta amb la col·laboració de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Es realitza a les escoles de primària amb la figura d’un director que coordina la tasca a les escoles i dirigeix l’acte final. L’activitat es realitza durant els mesos escolars en horari lectiu amb classes de música i en horari no lectiu per a formació per al professorat. Es realitza una cantata de final de curs amb la participació de diversos centres.
Més informació aquí

L’Escola Municipal de Música
Podeu trobar tota la informació de l'Escola Municipal de Música aquí